Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mousse: week de gelatine in koud water.
-
Kook 250 g compote van abrikoos op en smelt daarin de gelatine.
-
Voeg 100 g witte chocolade toe en roer glad. Laat afkoelen.
-
Klop de room zacht op en meng eronder.
-
Klop het eiwit op en spatel het voorzichtig onder de massa.
-
Zet in de koelkast en laat opstijven.
-
Abrikozentuiles: maak de boter mals en voeg 100 g suiker, 60 g abrikozencompote en bloem toe.
-
Smeer uit op een bakmatje of boterpapier.
-
Bak in de oven op 180°C tot het koekje goudbruin wordt.
-
Haal uit de oven en geef het koekje een andere vorm terwijl het nog lauw is.
-
Gebakken chocolade: hak 100 g witte chocolade in stukken.
-
Verdeel op de bakplaat.
-
Bak gedurende 15 min op 140°C.
-
Laat afkoelen en verkruimel.
-
Bedek het midden van de borden met de gebakken chocoladekruimels. Schik daarop de abrikozenmousse. Steek er een tuiles in.
-
Afwerken: snij de abrikozen in partjes en verdeel over de borden. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven