Eieren , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de appel en snij in blokjes.
-
Doe de appel, mosterd, ciderazijn, eieren en cava in de blender.
-
Mix alles goed op halve kracht gedurende ± 2 minuten.
-
Voeg de koolzaadolie beetje bij beetje toe op volle snelheid tot je een dikkere, gebonden emulsie krijgt.
-
Kruid met peper en zout. Werk af met de ahornsiroop.
-
Giet in een bokaal en zet koel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven