Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de mosselen in de gootsteen en laat er zoveel water in lopen tot de mosselen onderstaan. Controleer elke mossel: haal baarden en zeepokken weg met een scherp mesje. Gooi de kapotte schelpen weg.
-
Pel de sjalotten en snij in ringetjes.
-
Verhit de boter in de mosselpan, doe de mosselgroenten erbij en laat even stoven. Giet de wijn in de pan.
-
Doe de mosselen in de pan en kruid goed met peper, zout en mosselkruiden. Zet het deksel op de pan en laat gedurende 6 à 8 minuten stomen. Schud een paar keer op tot alle schelpen openstaan.
-
Dien onmiddellijk op. Lekker met stukjes stokbrood en een mosselsausje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven