Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen grondig en verwijder de kapotte exemplaren.
-
Hou het venkelgroen apart. Snij de venkels middendoor en in fijne reepjes.
-
Hak de rozemarijnnaaldjes fijn. Pel de teentjes look en sjalotjes en snipper beide fijn.
-
Rasp de schil van 1 sinaasappel en pers het sap uit beide sinaasappelen.
-
Verwarm een bodempje olijfolie in een ruime pan. Stoof hierin de venkelreepjes samen met de sjalot en looksnippers even aan. Kruid met versgemalen peper en giet het sinaasappelsap erover.
-
Voeg de mosselen toe. Bestrooi met rozemarijn en sinaasappelzeste. Dek de pan af en zet op een hoog vuur.
-
Schud de pan een paar keer op. Kook de mosselen in 10 minuten tot alle schelpen open zijn.
-
Garneer de mosselen met plukjes venkelgroen. Serveer met versgebakken brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven