Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de mosselen en haal de kapotte schelpen eruit.
-
Stoof de mosselgroenten aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de mosselen toe en kook in 7 à 8 minuten gaar met het deksel op de pot. Schud de mosselen op en check of alle schelpen open zijn.
-
Haal de mosselen uit de schelpen.
-
Zeef het mosselvocht en laat het inkoken met het saffraanpoeder en de room tot 1/Proef en kruid indien nodig bij.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de paprika eveneens fijn. Stoof beide mee aan in de saffraansaus.
-
Vul de kommetjes met de mosselen. Overgiet met de saffraansaus. Werk af met een toefje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven