Mosselen met Omer Blond en frietjes
Selder , Melk , Weekdieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de peterselie en snipper fijn.
-
Was de mosselen 3 keer goed, zodat al het zand is verdwenen. Verwijder de kapotte schelpen.
-
Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Was de selder en prei en snij in kleine stukken.
-
Stoof de groentjes aan in boter en voeg na 3 min de gewassen mosselen toe.
-
Giet een goeie scheut (1 à 2 dl) bier erbij en gaar de mosselen ± 6 min onder deksel tot ze open zijn. Schud enkele keren op.
-
Giet het sap in een ander potje en kook op.
-
Hou de mosselen warm in de pot onder het deksel.
-
Voeg een kl mosterd toe aan de saus en werk op met de harde boter, zodat de saus dikker wordt.
-
Werk de saus af met de versnipperde peterselie en verfris met enkele druppels citroensap.
-
Giet de ingedikte saus bij de mosselen en roer goed door elkaar. Serveer met verse frietjes, mayonaise en/of mosselsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven