Mosselen met groene kruiden en friet
Selder , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de mosselen grondig in koud water met een snuifje zout. Herhaal dit driemaal.
-
Pel de uien en look. Snij de selder, uien en look in grove stukken. Leg onderaan in een kookpot.
-
Was en snij alle kruiden fijn en voeg ze toe aan de kookpot.
-
Leg de mosselen erop, kruid met de mosselkruiden en giet de witte wijn erover.
-
Zet de mosselen op het vuur en gaar ze onder een deksel. Schud af en toe eens op zodat ze allemaal gaar zijn.
-
Verwarm de friteuse op 150°C.
-
Was de verse frieten in koud water en laat uitlekken.
-
Bak de frietjes voor: 2 à 3 min op 150°C. Laat ze afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Bak de frietjes af op 175°C. Kruid met een snuifje zout en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven