Mosselen in papillot, met witbier, koriander en groentjes
Selder , Gluten , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in stukjes. Spoel de prei en selderstengels. Snij in julienne. Schil de wortelen en snij eveneens in julienne. Pluk de blaadjes verse koriander.
-
Spoel en reinig de mosselen. Verwijder de kapotte schelpen.
-
Neem een vel aluminiumfolie van 30 cm op 40 cm. Verdeel de groenten erop. Schik er 15 mosselen boven. Werk af met wat verse korianderblaadjes, een klontje boter en een scheut witbier. Kruid goed met peper en zout.
-
Vouw de folie dicht tot een pakket. Let erop dat de zijkanten mooi dicht gevouwen zijn, zodat er geen stoom of vocht kan ontsnappen tijdens het gaarproces.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven