Moqueca de camarao (scampistoofpot)
Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika in 2, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees van de paprika in stukjes.
-
Pel de ontdooide scampi’s en verwijder de darmkanaaltjes.
-
Fruit de ui en knoflooksnippers glazig in olijfolie. Voeg de paprikablokjes en scampi’s toe. Roerbak op een middelmatig vuur.
-
Kruid met paprikapoeder, overgiet met kokosmelk en verkruimel er het bouillonblokje over.
-
Laat alles doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met verse kruiden en serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven