Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de paprika’s en verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in stukjes.
-
Pel de ontdooide scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Pel de uien en lookteentjes. Snipper beide fijn. Fruit de ui- en knoflooksnippers glazig in olijfolie. Voeg de paprikablokjes en scampi’s toe. Roerbak op een middelmatig vuur.
-
Kruid met flink wat paprikapoeder. Overgiet met kokosmelk en verkruimel het bouillonblokje erover.
-
Laat alles doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met verse kruiden en serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven