Eieren , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Schil de appel, steek het klokhuis eruit en snij in plakjes.
-
Bak de appelplakjes in boter, bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
-
Bestrijk 4 sneden brood met mosterd.
-
Verdeel de ham erover, leg er een plak appel op, bestrooi met gemalen kaas en kruid met peper.
-
Bestrijk de overige 4 sneden brood met mayonaise en druk met de besmeerde kant op de kaas.
-
Druk de broodjes stevig aan en haal door losgeklopt ei. Bak aan beide zijden goudbruin tot de kaas smelt.
-
Bestrooi met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven