Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij elke aubergine in fijne plakken en schik ze op een ovenplaat bekleed met bakpapier.
-
Pel de look, hak fijn en roer samen met de tijmnaaldjes door wat olijfolie. Bestrijk de plakken aubergine met de olie, kruid met peper en zout en zet 15 min in de oven tot ze zacht zijn.
-
Snij het brood in plakjes en rooster aan beide kanten krokant in de oven.
-
Bedek met plakjes aubergine en rasp de manchego erover.
-
Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven