Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een kleine inkeping in de puntpaprika’s, strooi er wat zout in en schud de paprika’s.
-
Verhit 3 el olijfolie in een pan op een laag vuur. Bak de puntpaprika’s aan beide zijden, tot ze zacht en licht gekleurd zijn.
-
Verwijder de steeltjes en zaadjes en snij in repen. Meng met de azijn en komijn en hou warm.
-
Snij de bloedworst in plakjes van 1 cm. Bak ze in olijfolie op een matig vuur aan beide kanten knapperig.
-
Rooster het brood licht en wrijf het zachtjes in met look. Besprenkel met wat olijfolie en leg de paprika’s en hete bloedworst erop. Snipper de bladpeterselie fijn.
-
Werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven