Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bestrijk de randen van de springvorm met boter en bedek de bodem met bakpapier.
-
Breek de chocolade boven een pan en voeg de boter eraan toe. Laat op een laag vuur zachtjes smelten. Roer door elkaar en haal van het vuur.
-
Scheid de eieren. Klop de eidooiers romig wit met de helft van de poedersuiker. Roer het chocolademengsel erdoor. Schep er 5 eetlepels uit en hou apart. Zet koel.
-
Klop de eiwitten schuimig. Voeg de rest van de poedersuiker erbij en klop zeer stijf. Spatel het eiwitschuim door het chocoladebeslag. Giet ¾ van het beslag in de springvorm. Bak in 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
-
Plaats de rest van het beslag in de koelkast.
-
Neem de gebakken taart uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
-
Haal de taart uit de vorm als ze koud is. Spatel het opgesteven beslag en het chocolademengsel op de bovenkant, bestrooi met cacaopoeder.
-
Versier de taart met eitjes, pluimpjes, kuikentjes …
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven