Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de room stijf en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.
-
Klop de eidooiers samen met de suiker op tot een luchtig beslag (= ruban).
-
Voeg 2 eetlepels warm water toe aan de oploskoffie en roer tot de koffie is opgelost. Laat afkoelen.
-
Meng het eimengsel met de opgeloste koffie. Voeg de slagroom toe en meng voorzichtig.
-
Vul de glaasjes en zet in de diepvries. (*)
-
Haal de glaasjes 10 minuten voor het opdienen uit de diepvries.
-
Versier met chocoladedruppels en dien op.
-
(*) Je kan dit perfect 1 dag voordien doen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven