Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Pluk de muntblaadjes. Doe wat aardbeien en muntblaadjes in de glazen en stamp fijn.
-
Giet de suikersiroop erop en voeg de ijsblokken toe.
-
Verdeel de rum en prosecco erover en werk af met bruiswater.
-
Steek 2 frambozen en 1 aardbei op een stokje
-
Strooi over elk glas wat bruine suiker.
-
Werk het glas af met de fruitstokjes en een rietje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven