noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren en eidooiers op met de suiker in de keukenrobot.
-
Smelt de chocolade en boter in de microgolfoven op matige temperatuur.
-
Voeg de gesmolten chocolade bij het eimengsel.
-
Zeef de bloem en amandelen en meng kort onder het chocolade-eimengsel.
-
Boter de aluminiumbakjes in.
-
Vul de spuitzak met het deeg en spuit in de aluminiumbakjes.
-
Zet de moelleux in de koelkast tot gebruik.
-
Haal de moelleux uit de koelkast en zet op de rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat de temperatuur niet hoger dan 215°C is.
-
Laat de moelleux gedurende 10 minuten bakken.
-
Haal van de barbecue en keer om op de borden. Versier met rood fruit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven