Moelleux van witte chocolade

Moelleux van witte chocolade

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de eieren en eidooiers op met de suiker in de keukenrobot.

  2. Smelt de chocolade en boter in de microgolfoven op matige temperatuur.

  3. Voeg de gesmolten chocolade bij het eimengsel.

  4. Zeef de bloem en amandelen en meng kort onder het chocolade-eimengsel.

  5. Boter de aluminiumbakjes in.

  6. Vul de spuitzak met het deeg en spuit in de aluminiumbakjes.

  7. Zet de moelleux in de koelkast tot gebruik.

  8. Haal de moelleux uit de koelkast en zet op de rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat de temperatuur niet hoger dan 215°C is.

  9. Laat de moelleux gedurende 10 minuten bakken.

  10. Haal van de barbecue en keer om op de borden. Versier met rood fruit.