Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de chocolade en doe samen met de boter en het vanille-extract in een kom. Smelt in de microgolfoven op matige temperatuur.
-
Klop de eidooiers met de helft van de suiker tot een ruban in de keukenrobot.
-
Voeg de gesmolten chocolade toe en roer tot alles goed gemengd is.
-
Klop in een andere kom de eiwitten met de resterende suiker tot een meringue met stevige pieken. Spatel de meringue onder het chocolademengsel.
-
Spatel er als laatste de gezeefde bloem onder.
-
Boter de aluminiumbakjes in.
-
Vul de vormpjes met de moelleux en zet in de koeling tot gebruik.
-
Haal de moelleux uit de koelkast en zet op de rooster van de barbecue. Zorg ervoor dat de temperatuur niet hoger dan 215°C is.
-
Laat de moelleux gedurende 10 minuten bakken.
-
Haal van de barbecue en keer om op de borden. Versier met rood fruit.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven