Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dulce de leche: plaats het blik gecondenseerde melk in een kookpot en zet ruim onder water. Breng aan de kook en laat zachtjes koken gedurende 3 u. Zorg ervoor dat het blik altijd onder water staat.
-
Haal het blik na 3 u uit het water. Laat minstens 1 nacht afkoelen en opstijven in de koelkast.
-
Moelleux: smelt de boter in een steelpan. Hak de chocolade in fijne stukjes.
-
Haal de boter van het vuur en roer de chocolade erdoor tot deze volledig gesmolten is en een mooi geheel vormt.
-
Klop de suiker, eieren en eigelen op tot een schuimige massa.
-
Klop het chocolademengsel eronder. Voeg de gezeefde bloem toe en spatel onder het geheel.
-
Verdeel ½ van het chocoladebeslag over 8 muffinvormen.
-
Plaats de muffinvorm 10 min in de koelkast.
-
Leg er vervolgens een kl dulce de leche op. Vul verder aan met de rest van het moelleuxbeslag.
-
Plaats de moelleux 15 min in de koelkast.
-
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C.
-
Bak de moelleux 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Ontvorm de moelleux en serveer met vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven