Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter en chocolade samen.
-
Klop de eidooiers, eieren en suiker glad.
-
Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag.
-
Zeef de bloem en voeg toe aan de rest.
-
Boter de ringen goed in.
-
Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min.
-
Haal uit de oven, verwijder de ringen en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven