Gluten , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en pers de look. Doe samen met het gehakt in een kom en kneed flink door elkaar.
-
Giet de fond en pils in een beker en meng er natriumbicarbonaat, tijm, nootmuskaat, cayennepeper, koriander en komijn door. Roer flink en giet bij het vlees.
-
Kneed het geheel goed door elkaar tot een plakkerige pasta. Dek af en laat 12 u rusten in de koelkast.
-
Rol worstjes (rolletjes van ± 7 cm) van het gemarineerde gehakt (= mititei of mici) en leg nog 2 à 4 u in de koelkast.
-
Salade
Snij de tomaatjes in kwartjes en komkommer in blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de peterselie fijn.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Klop in een slakom de zonnebloemolie los met de azijn. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout en schep de groenten erdoor.
-
Verkruimel de feta erover.
-
Bak de worstjes goudbruin op de BBQ op een matige hete grill dicht bij het vuur en draai ze regelmatig om.
-
Serveer onmiddellijk met wat mosterd en de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven