Miniquiches met zongedroogde tomaten en groene pesto
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de muffinvorm in met boter.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Steek 12 rondjes uit het bladerdeeg en verdeel ze over de muffinvorm. Het bladerdeeg hoeft niet tot aan de rand te komen.
-
Verdeel de half zongedroogde tomaten en pesto over het bladerdeeg.
-
Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout.
-
Verdeel het ei-roommengsel over de muffinvorm.
-
Leg per portie 1 el gemalen kaas over de room.
-
Bak ± 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven