Miniquiches met pompoen ham en Oud Brugge
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Schik de sneetjes kaas en ham op het bladerdeeg.
-
Schil de butternut en snij met behulp van een dunschiller fijne reepjes van de hals.
-
Schik deze ook op het vel bladerdeeg.
-
Rol het bladerdeeg strak op en laat hard worden in de koelkast.
-
Snij dunne plakjes van het bladerdeeg en leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Bak de kwarteleitjes in een pan met weinig boter.
-
Steek eventueel uit met een ronde vorm.
-
Werk de warme miniquiches af met het spiegeleitje.
-
Bestrooi met versgehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven