Miniquiches met druiven en walnoten, courgette en mozzarella
Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smeer de vormpjes in met boter en bestrooi met bloem, zodat het deeg niet blijft kleven in de bakvormen.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Snij rondjes uit het vel kruimeldeeg die net iets groter zijn dan de bakvormen.
-
Bekleed de vormen met het deeg en duw goed aan.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 min. Haal daarna uit de oven.
-
Mix de room en eieren samen en kruid met peper en zout.
-
Was de druiven en snij in 2.
-
Schik de druiven en walnoten op de gebakken vormen.
-
Giet het ei-roommengsel tot net onder de rand van de vormen.
-
Bak gedurende 15 min verder op 170°C.
-
Was de courgette en schil er met een dunschiller lange repen van.
-
Snij de bol mozzarella in kleine stukjes en meng deze onder de courgetteslierten.
-
Werk de warme miniquiches af met de mozzarella- courgettesla en wat fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven