Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de muffinvorm in met Spar boter.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Steek met een ring 12 cirkels uit het bladerdeeg.
-
Leg in elke holte van de muffinvorm een cirkel bladerdeeg.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in stukjes.
-
Verdeel de stukjes peer over het bladerdeeg.
-
Snij de geitenkaas bûche in 12 stukken. Leg een stukje geitenkaas op de stukjes peer. Kruid met peper, zout en een paar blaadjes verse tijm.
-
Druppel over elk stukje geitenkaas ¼ kl honing.
-
Bak de quiches ± 30 min in de voorverwarmde oven, tot het bladerdeeg krokant is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven