Miniquiche met maïs, zoete aardappel, puntpaprika en gerookt spek
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij rondjes uit het kruimeldeeg die iets groter zijn dan de vormpjes.
-
Schik bakpapier in de vormpjes en leg daarin het deeg. Bedek met bakpapier en vul met een steunvulling.
-
Bak het deeg blind af gedurende 12 min op 160°C.
-
Klop de eieren met de room en gehakte peterselie goed door elkaar.
-
Schil de zoete aardappel en snij in kleine stukjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de puntpaprika en snij eveneens in kleine stukjes. Stoof samen kort aan in wat boter.
-
Snij het spek in fijne reepjes.
-
Meng alles samen, ook de maïs.
-
Verwijder de steunvulling en bakpapier van de taartjes en verdeel de vulling erin.
-
Giet het eiermengsel erover.
-
Verhoog de temperatuur van de oven naar 180°C en zet de miniquiches erin.
-
Bak gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven