Minipizza’s margherita of kruidenkaas en groene asperges

Minipizza’s margherita of kruidenkaas en groene asperges

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Steek 8 cirkels van 5 cm uit elke rol pizzadeeg.

  2. Verwarm de oven voor op 230°C.

  3. Laat de mozzarella uitlekken en halveer de bolletjes.

  4. Snij elke kerstomaat in 4 schijfjes.

  5. Pel en pers de teen look.

  6. Meng de passata met de look, spaghettikruiden en oregano. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Beleg ½ van de pizza’s met de tomatensaus en 1 schijfje kerstomaat. Werk af met ½ bolletje mozzarella.

  8. Verwijder het houterige uiteinde van de aspergetips. Snij elke aspergetip in 2 gelijke delen.

  9. Besmeer de overige pizzabodems met kruidenkaas. Leg 4 stukken asperge op elke pizza.

  10. Bestrooi alle pizza’s met geraspte Parmezaanse kaas.

  11. Bak de pizza’s 10 min in de voorverwarmde oven.

  12. Schik op een schotel en werk af met wat verse basilicum.