Minipizza’s margherita of kruidenkaas en groene asperges
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek 8 cirkels van 5 cm uit elke rol pizzadeeg.
-
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
Laat de mozzarella uitlekken en halveer de bolletjes.
-
Snij elke kerstomaat in 4 schijfjes.
-
Pel en pers de teen look.
-
Meng de passata met de look, spaghettikruiden en oregano. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg ½ van de pizza’s met de tomatensaus en 1 schijfje kerstomaat. Werk af met ½ bolletje mozzarella.
-
Verwijder het houterige uiteinde van de aspergetips. Snij elke aspergetip in 2 gelijke delen.
-
Besmeer de overige pizzabodems met kruidenkaas. Leg 4 stukken asperge op elke pizza.
-
Bestrooi alle pizza’s met geraspte Parmezaanse kaas.
-
Bak de pizza’s 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Schik op een schotel en werk af met wat verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven