Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek 4 cirkels uit het pizzadeeg.
-
Meng de passata met de zure room. Kruid met peper en zout. Smeer op de pizzabodems.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika in dunne reepjes en leg op de pizzabodems.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel over de pizzabodems.
-
Verdeel de kappertjes en uitjes over de pizzabodems.
-
Kruid de pizza’s met Italiaanse kruiden en rasp er wat Parmezaanse kaas over.
-
Bak de pizza’s krokant en gaar op de barbecue met het deksel erop.
-
Werk na het bakken af met rucola en verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven