Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de penne al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Rasp de Parmezaan met een dunschiller in schilfers.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes.
-
Meng de artisjokken, halfzongedroogde tomaten (met eventuele olie) en avocado onder de penne.
-
Roer de Griekse olijfolie eronder. Breng op smaak met citroensap, zout en espelettepeper.
-
Werk af met de gemarineerde ansjovis, parmezaanschilfers en rucola.(*) Tijdens het seizoen kan je ook verse artisjokken en ansjovis gebruiken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven