Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
-
Voeg de suiker beetje bij beetje bij de eiwitten en klop verder tot meringue.
-
Meng de azijn en maïzena onder de meringue.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed 1 of 2 bakplaten met bakpapier.
-
Maak 8 à 10 nestjes met de meringue, verdeeld over de bakplaten.
-
Stop de bakplaten in de oven, maar verminder onmiddellijk de temperatuur naar 150°C.
-
Bak 30 min en zet de oven uit. Laat de pavlova’s 30 min afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier.
-
Klop de mascarpone los met een vork.
-
Hak de sprotfilet fijn en meng onder de mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sprotcrème over de minipavlova’s. Werk af met lompviseitjes, eetbare bloemen en een takje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven