Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 90°C.
-
Roer de maïzena en vanillesuiker door de suiker.
-
Klop de eiwitten stijf met een keukenrobot en voeg de suiker er lepel per lepel aan toe.
-
Klop het limoensap eronder.
-
Doe het eiwitschuim in een spuitzak met gekarteld mondje.
-
Spuit cirkels (Ø 6 cm) van het opgeklopte eiwit van binnen naar buiten op een bakplaat met bak-papier. Zorg ervoor dat de buitenrand iets dikker is dan de rest, om een holte in het midden te krijgen.
-
Bak de meringue 2 uur in de oven en laat afkoelen.
-
Verdeel de advocaat over de holte van de meringue en versier met kleine paaseitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven