Minimuffins met zwarte olijven en tijm

Minimuffins met zwarte olijven en tijm

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Meng de bloem met het bakpoeder en zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden.

  3. Ontpit de zwarte olijven en snij ze fijn. Rits de tijmnaaldjes van de takjes en snipper fijn.

  4. Voeg de fetakaas, de eieren en de olijfolie toe.

  5. Meng alles goed en roer ook de olijven, een snuifje zeezout en de fijngesnipperde tijm erdoor.

  6. Schep het deeg in de holtes van de minimuffinvormen; vul ze voor .

  7. Bak de muffins in de voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 à 25 min.

  8. Controleer of de muffins gaar zijn met behulp van een satéstokje. Prik in het midden van de muffin. Als er geen deeg meer aan het stokje kleeft, is de muffin klaar.

  9. Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen. Versier met een takje tijm.