Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Snij de helft van de courgette in plakjes en bak in olijfolie aan beide kanten aan.
-
Snij de andere helft in blokjes, de lente-uitjes in ringen en de champignons in plakjes. Pel het teentje look en snipper fijn. Bak alles samen in de pan en kruid.
-
Meng de eieren met de room en bloem tot een dik mengsel. Breng op smaak met de tijm en cayennepeper. Meng de kaas erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de gebakken groenten toe. Hou de courgetteplakjes nog even bij voor op het einde.
-
Snij rondjes uit het bladerdeeg met behulp van een kopje of glas of een metalen vormpje volgens de grootte van de muffinvorm. Rol met de deegrol een beetje uit.
-
Bekleed de vormpjes met bladerdeeg en giet het groente-eimengsel erin.
-
Leg op ieder taartje een plakje gebakken courgette.
-
Bak de taartjes gedurende 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven