Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de suiker met de appelazijn, ¼ kl zout en 75 ml water, tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Snij de rode biet in dunne plakjes van 2 mm.
-
Giet de afgekoelde marinade over de rode biet en laat min. 30 min trekken.
-
Schil de pompelmoes met een mes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes tussen de vliezen uit (= peler à vif). Pers de rest goed uit en bewaar de pompelmoespartjes in het sap.
-
Spoel de appel en snij hem, met schil, in heel fijne blokjes.
-
Laat de krab goed uitlekken en meng met de zure room, 2 kl pompelmoessap en de stukjes appel. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Haal de schijfjes rode biet uit de marinade en dep droog met keukenpapier.
-
Beleg een schijfje rode biet met krabsalade en bedek met een tweede schijfje rode biet.
-
Werk af met enkele stukjes pompelmoes, wat rice crispies en een plukje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven