noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de roomkaas met de blauwe kaas in een kom en voeg de fijngehakte veenbessen toe.
-
Bevochtig je handen zodat de kaas niet kleeft en vorm 24 balletjes met behulp van een lepel. Leg op een schaal en bedek met folie.
-
Zet koel in de ijskast gedurende ongeveer 2 uur tot de balletjes stevig zijn.
-
Hak de kruiden en notenmengeling elk fijn. Hou apart in een kom.
-
Rol de gekoelde kaasballetjes in het mengsel naar keuze.
-
Werk af met een pretzelstokje in ieder kaasballetje.
-
Tip: je kan de balletjes lang op voorhand voorbereiden, maar wacht tot het serveren om de pretzel erin te steken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven