Minigehaktbroodjes met kaasvulling, aardappelwedges en broccoli

Minigehaktbroodjes met kaasvulling, aardappelwedges en broccoli

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het kippengehakt met het paneermeel.

  2. Verwijder de korst van de kaas en verdeel de kaas in 4.

  3. Meng de ketchup met sojasaus.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Verdeel het gehakt in 4 en kneed tot gehaktballen. Stop in elke bal een stuk kaas en vorm tot een ‘broodje’. Leg op een ovenplaat met bakpapier. Smeer elk broodje in met van de ketchupmengeling.

  6. Was de aardappelen en droog ze. Snij in wedges. Besprenkel met olijfolie en kruid met de satékruiden. Leg de aardappelen rond de gehaktbroodjes op de ovenplaat.

  7. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.

  8. Snij de broccoli in roosjes. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper, zout en Provençaalse kruiden.

  9. Pel de look en plet een enkele keer met de platte kant van een mes.

  10. Leg de broccoli, takken tijm en rozemarijn en de look bij de aardappelen en het vlees in de oven. Smeer het vlees een tweede keer in met van de ketchup. Laat nog 10 min verder bakken.

  11. Besprenkel de kerstomaten met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Leg bij de rest in de oven, smeer het vlees nog een laatste keer in met de ketchup en laat nog 10 min bakken.

  12. Serveer met rucola.