Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het cacaopoeder en de bloemsuiker onder de ricotta.
-
Doe de ricotta in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
-
Breek de speculaas in kleine stukken.
-
Stop in elke framboos een stukje speculaas.
-
Leg 1 gevulde framboos op een klein bordje en spuit er toefjes chocoladecrème rond en op.
-
Werk af met glitter en 1 gevulde framboos.
-
Bewaar de dessertjes op een koele plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven