Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter. Verkruimel de koekjes in het hakmolentje en meng de boter erdoor.
-
Plaats de bakringen op een plaat bedekt met bakpapier. Verdeel het koekjesmengsel erover. Druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet koel.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Scheid de eieren en klop het eiwit stevig op met een mespunt suiker.
-
Verwarm de room met de triple sec. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat ze smelten in de warme room.
-
Klop de ricotta los in de keukenrobot met de fijne suiker. Voeg eerst de room toe, onder voortdurend kloppen, en vervolgens de eidooiers.
-
Spatel het opgeklopte eiwit erdoor. Verdeel over de koekjesbodem in de bakringen.
-
Zet 1 nacht in de koelkast.
-
Ontvorm en bestrooi vlak voor het serveren met bruine suiker. Laat die karamelliseren met een gasbrandertje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven