Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe de yoghurt in een kom. Voeg de suiker en de eieren toe. Meng tot een luchtig beslag. Laat de boter smelten.
-
Zeef de bloem en roer onder het mengsel. Voeg de gist ook toe. Giet de gesmolten boter bij het mengsel.
-
Beboter de vormpjes in het muffinblik en vul voor met het beslag. Snij de abrikozen in partjes en steek in elk vormpje een stukje abrikoos.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven