Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de eieren met de suiker en voeg de malse boter eraan toe.
-
Voeg beetje bij beetje de bloem toe en meng goed tot een homogene massa.
-
Steek met een pomme parisiennelepel 12 bolletjes uit de appel.
-
Verdeel het deeg over de papieren cakevormpjes. Versier met de pistachenoten, chocoladegallets of appelbolletjes.
-
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15 minuten. Check met een caketester of de cakejes uitgebakken zijn.
-
Laat de cakejes in de papiertjes afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven