Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de spekblokjes in een hete pan, zonder vetstof en laat bakken.
-
Reinig de champignons en hak extra fijn.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de boter in een kookpot. Voeg de bloem en melk toe. Laat al roerend indikken op een matig vuur.
-
Kruid de saus met peper, zout en nootmuskaat.
-
Hou een klein beetje gemalen kaas over om te gratineren. Laat de rest van de kaas smelten in de saus.
-
Voeg de gebakken spekblokjes, fijngehakte champignons en peterselie toe. Meng alles.
-
Verdeel de saus in de bladerdeeghapjes en bestrooi met de resterende kaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven gedurende 5 à 10 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven