Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet in 3 kommen steeds 2 dl crème anglaise. Voeg aan 1 kom de frambozencoulis toe en verdun indien nodig met wat extra melk om zo een lichte crème te bekomen. Smelt de chocolade en voeg die toe aan de 2de kom. Verdun ook hier met melk indien nodig. Voeg aan de 3de kom citroenzeste toe en meng goed. Zet tot gebruik in de koelkast.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en de suiker in een kom. Voeg het ei en 25 à 30 ml melk toe. Meng tot een mooi deeg ontstaat.
-
Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkvlak tot ½ cm dikte. Snij met een kleine uitsteekvorm rondjes uit het deeg.
-
Verhit de olie in een diepe pan of frietketel tot 180°C.
-
Frituur de beignetballetjes per 10 in 3 à 5 minuten goudbruin en gaar.
-
Laat ze uitlekken op keukenpapier en rol ze door wat suiker.
-
Snij ze middendoor en serveer met de verschillende crèmes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven