Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de pitten uit de nectarines en pel de nectarines. Snij ze in blokjes.
-
Bak de blokjes nectarines kort aan in wat boter en rietsuiker.
-
Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei en leg tussen 2 vellen bakpapier en 2 bakplaten.
-
Bak het bladerdeeg krokant ± 20 min op 200°C. Laat afkoelen.
-
Breek het gebakken bladerdeeg in stukken.
-
Vul de glazen met wat yoghurt, gebakken nectarines en stukjes bladerdeeg. Maak zo verschillende laagjes in het glas. Werk af met stukjes bladerdeeg.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven