Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Wrijf de mini-cakevormpjes in met boter en bestuif met bloem.
-
Verdeel het cakedeeg over de vormpjes en bestrooi het deeg met de appelblokjes.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 15 à 20 minuten.
-
Haal uit de oven en laat nog 5 minuten afkoelen alvorens ze uit de cakevormpjes te halen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven