Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en teentjes look. Snipper beide fijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui, look en rozemarijn ± 5 minuten zachtjes aan. Meng de convenience soepgroenten erbij en stoof lichtjes aan. Hak de peterselie fijn.
-
Voeg 1 liter water en de tomatenpassata erbij en breng aan de kook. Voeg het bouillonblokje toe en breng de soep opnieuw aan de kook. Laat ± 10 minuten zachtjes koken.
-
Spoel de bonen af onder koud stromend water. Schep de bonen en de helft van de fijngehakte peterselie door de soep.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente. Giet af, doe bij de soep en breng op smaak met zout en peper. Laat de soep door en door warm worden.
-
Serveer de soep met basilicum, de rest van de peterselie en bestrooi met de kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven