Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij één ui in stukken. Reinig de venkel en snij de stelen in stukken. Schil de wortel en snij in stukken. Reinig het groen van de prei en snij eveneens in stukken.
-
Vul een kookpot met 1 liter water en voeg de ui, venkelstelen, wortel en het preigroen toe. Voeg ook de laurierblaadjes, peperbollen en saffraan toe. Laat de bouillon 30 minuten koken.
-
Pel de tomaten: snij een kruisje in het vel van de tomaten en dompel ze 30 seconden onder in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water, zo komt het velletje er gemakkelijk af.
-
Zeef de bouillon.
-
Snipper de andere ui fijn. Pel de look en snipper ook fijn. Snij de venkel en de courgette in gelijke blokjes. Schil de aardappelen en snij ook in blokjes. Spoel de witte bonen en laat ze uitlekken. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.
-
Stoof de ui en look glazig in wat olijfolie.
-
Voeg de aardappel- en venkelblokjes toe en laat ze even meestoven.
-
Giet de bouillon erbij en laat de soep 15 minuten koken.
-
Voeg de witte bonen, courgette- en tomatenblokjes toe. Laat de soep nog 10 minuten koken en kruid bij met peper en zout.
-
Dien op in kommetjes en werk af met het groen van de venkel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven