Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof en snij grote gedroogde vruchten in stukken.
-
Schil de appels, snij eerst in kwartjes en dan in schijfjes. Doe in een kom en schep om met citroensap, kaneel, vruchten, noten en suiker.
-
Beslag
Smelt de boter en meng de suiker met de mixer erdoor, mix een voor een de eieren erdoor. Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en klop met de yoghurt tot een glad beslag.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bestrijk de vellen filodeeg met olijfolie en schik ze verspringend en overlappend in de springvorm waarbij de hoeken over de rand hangen.
-
Schep het beslag erin, verdeel het appelmengsel erover en bestrooi met kaneel. Vouw het filodeeg naar binnen.
-
Bak goudbruin en gaar in 1 u en dek het filodeeg af met aluminiumfolie als het te donker gaat kleuren.
-
Laat 15 min rusten in de vorm.
-
Verwarm de honing en verdeel over de taart. Serveer met Griekse yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven