Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de witloofstronk en trek de blaadjes los. Spoel en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Laat de tonijn uitlekken en verkruimel de tonijn. Snij de boter in stukjes en laat op kamertemperatuur komen. Mix de boter met de tonijn tot een homogene massa.
-
Laat de eetlepel kappertjes uitlekken, hak ze fijn en meng ze onder de tonijnboter. Kruid bij met peper en zout.
-
Vul elk blaadje met een beetje tonijnboter en schik telkens 3 à 4 blaadjes op elkaar. Druk lichtjes aan. Herhaal dit tot alle blaadjes zijn opgebruikt.
-
Rol elke millefeuille in wat plasticfolie en plaats voor minstens 1 uur in de koelkast.
-
Haal enkele minuten voor het opdienen de millefeuilles uit de koelkast en snij in stukken.
-
Schik op een bord en werk af met enkele dotjes fijne mosterd.
-
Tip: je kan dit ook bereiden met dunne plakjes rauwe courgette en de tonijn kan vervangen worden door sardienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven