Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
-
Trek de brickvellen voorzichtig los. Snij ze in 6 driehoeken. Schik ze op het bakpapier. Strijk in met een losgeklopte eidooier en bestrooi met sesamzaadjes. Bak de driehoekjes gedurende 5 minuten goudgeel. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij het witloof in 2 en snipper fijn
-
Smelt een klontje boter en stoof het witloof op een zacht vuur.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag.
-
Verhit olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui hierin. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
-
Voeg het gestoofde witloof en de geroosterde pijnboompitten toe. Kruid met peper, zout, verse tijm en Provençaalse kruiden.
-
Klop een scheutje room los met de eieren. Giet bij het gehaktmengsel.
-
Leg een driehoekje brickdeeg op het bord. Bestrijk met de gehaktvulling. Herhaal dit 3 keer tot je een mooi torentje bekomt. Werk af met een takje verse tijm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven