Millefeuille van tramezzini met gekookte kreeft, truffelboter, zeekraal en waterkers

Millefeuille van tramezzini met gekookte kreeft, truffelboter, zeekraal en waterkers

Allergenen

Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de boter op kamertemperatuur met een klopper in ± 10 min tot pommade. Zo wordt de boter wit en luchtig.

  2. Meng fijngesneden zwarte truffel en truffelolie onder de boter. Kruid de boter met peper en zout.

  3. Bestrijk elke snede tramezzini met truffelboter en snij in 4 gelijke stukken.

  4. Leg 2 met boter besmeerde stukjes brood op elkaar.

  5. Verdeel hier wat waterkers over.

  6. Leg nu de 2 andere stukjes brood besmeerd met boter op de waterkers.

  7. Verdeel stukjes gekookte kreeft op de broodtoren.

  8. Werk af met zeekraal, stukjes truffel en fleur de sel.