Millefeuille van tramezzini met gekookte kreeft, truffelboter, zeekraal en waterkers
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de boter op kamertemperatuur met een klopper in ± 10 min tot pommade. Zo wordt de boter wit en luchtig.
-
Meng fijngesneden zwarte truffel en truffelolie onder de boter. Kruid de boter met peper en zout.
-
Bestrijk elke snede tramezzini met truffelboter en snij in 4 gelijke stukken.
-
Leg 2 met boter besmeerde stukjes brood op elkaar.
-
Verdeel hier wat waterkers over.
-
Leg nu de 2 andere stukjes brood besmeerd met boter op de waterkers.
-
Verdeel stukjes gekookte kreeft op de broodtoren.
-
Werk af met zeekraal, stukjes truffel en fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven